
12 Yıl ve Bir Ömürlük Sevda
12 Yıl ve Bir Ömürlük Sevda
Bugün, Batman Objektif Gazetesi olarak 12. yılımızı kutluyoruz. Tam 12 yıl önce, 3 Mart 2014’te çıktığımız bu yolda, tarafsız haberciliği şiar edinen, halkın sesi olmayı ilke edinen bir anlayışla yola koyulduk.
Bu 12 yıl boyunca nice haberler yaptık, nice olaylara tanıklık ettik, bazen sevindik, bazen üzüldük ama her zaman doğru ve dürüst habercilikten ödün vermedik. Batman’ın sorunlarını dile getiren, halkın nabzını tutan ve en önemlisi de güvenilir haberciliği benimseyen bir gazete olma yolunda ilerledik.
Bu süreçte elbette zorluklarla karşılaştık. Medya dünyasının değişen dengeleri, ekonomik sıkıntılar, dijital dönüşüm gibi pek çok meseleyle yüzleştik. Ama şunu biliyorduk: Eğer işinizi aşkla yapıyorsanız, hiçbir engel sizi durduramaz! İşte bu aşkla, bu sevdayla gece gündüz demeden çalıştık. Sayfalarımıza dökülen her satırda, her fotoğrafta, her manşette bu emeğin izleri var.
Gazetecilik sadece haber yazmak değildir, bir şehre ayna tutmaktır. Batman’ın sokaklarında yankılanan sesleri duyurmak, dertlerini dile getirmek, sevinçlerine ortak olmak bizim en büyük sorumluluğumuz oldu. Bugün geriye dönüp baktığımızda, her bir sayfamızın Batman’ın hafızasına kazınan birer belge niteliği taşıdığını görmek, bizim için en büyük gururdur.
Bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek ise en büyük güç kaynağımız oldu. Okurlarımızın desteği, eleştirileri, önerileri ve takdirleri bizlere her zaman daha iyisini yapma azmi verdi. Bizi takip eden, gazetemize sahip çıkan her bir okuyucumuza şükranlarımı sunuyorum.
Gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm meslektaşlarımıza, yazarlarımıza, çalışanlarımıza, dağıtım ekibimize ve bize inanan dostlarımıza da ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Bu yolculukta omuz omuza verdiğimiz mücadele, bizi biz yapan en önemli değerlerden biri oldu.
Önümüzde daha uzun bir yol var. Yeni haberler, yeni projeler ve daha güçlü bir gazetecilik anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. 12 yıl önce attığımız o ilk adımı, aynı heyecan ve kararlılıkla sürdüreceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Daha büyük başarılara, daha güçlü bir Batman Objektif’e doğru birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok