
Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki; “Sarıyer, altın semer taksa da şampiyon olsa da yine eşektir”
Petrolspor eski kulüp başkanı İş insanı Aydın Gülmez, Sarıyer taraftarının Batman Petrolspor’u hedef alan çirkin paylaşıma sert eleştiride bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer SK ve Batman Petrolspor arasındaki rekabete çirkin bir paylaşım gölge düşürdü. Sarıyerli bazı taraftar gruplarının, Batman Petrolspor’a yönelik ırkçı ve aşağılayıcı ifadeler içeren paylaşımları sosyal medyada büyük tepki topladı.
ŞAMPİYONLUKTAN DAHA ÖNEMLİ DEĞERLER VARDIR
Yaşanan olay sonrası kamuoyundan ve futbol camiasından kınama mesajları peş peşe gelirken, iş insanı Aydın Gülmez de sert açıklamalarda bulundu. Gülmez “Şampiyonluktan daha önemli değerler vardır. Spor ahlakı, centilmenlik ve kardeşlik ruhu sporu birleştirici kılar. Ancak Sarıyer’de bu değerlerin hiçbiri yok. Kendini bilmez bazı taraftarların yaptığı bu skandal paylaşım da bunun açık göstergesidir” dedi.
SPOR MÜSABAKALARINDAN UZAKLAŞTIRILSINLAR
Açıklamasında Sarıyer taraftarının Batman Petrolspor’u hedef alan eylemini sert bir dille eleştiren Gülmez, “Bu skandal olayı şiddetle kınıyoruz. Bu çirkinliği yapanların cezalandırılmasını ve spor müsabakalarından uzaklaştırılmalarını talep ediyoruz. Sarıyer, altın semer taksa da şampiyon olsa da yine eşektir,” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok