
RAUDİ’YE DESTEK ZİYARET
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve ciddi ihracat hacmine sahip Raudi Mobilya Fabrikası’nda çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.
Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybının yaşanmaması en büyük teselli olurken, fabrikada ciddi maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri, yangının ardından fabrika binasında incelemelerde bulunarak Raudi Mobilya yetkilileriyle bir araya geldi. İl Başkanı Şansi, fabrikanın sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, üretimin yeniden başlaması için destek olacaklarını ifade etti.
“RAUDİ MOBİLYA BATMAN İÇİN BİR DEĞERDİR”
İl Başkanı Şansi, yaptığı açıklamada “Raudi Mobilya, hem Batman ekonomisi hem de ülkemizin ihracat hedefleri için önemli bir değerdir. Bu üzücü olay hepimizi derinden etkiledi. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız. İpekyüz Ailesi’ne ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim böyle afetleri bir daha yaşatmasın” dedi.
Raudi Mobilya Fabrikası, özellikle mobilya sektöründe geniş ihracat ağıyla tanınıyor. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için çalışmaların hızla başlatılacağı belirtildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 02KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 03GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 04“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 05UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 06 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 07HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 08RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 09EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 10ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 116 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 12AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 13SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 14Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 15BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Henüz Yorum yok