Batman'da oluşan obruk korkuttu
Batman'da bir evin önünde 2 metre çapında ve 4 metre derinliğinde obruk oluştu. Obruk, iki kamyon dolusu kumun dökülmesiyle kapatılırken, kumun daha sonra 20 santim çökmesi mahallelide endişe uyandırdı.
Batman merkeze bağlı Beşevler Mahallesi Komando Caddesi 12 Cadde üzerinde 417 nolu bir evin önünde toprağın kayması sonucu obruk oluştu. Oluşan obruk mahalle sakinleri tarafından korkuya neden oldu.
Yaklaşık iki metre çapında ve 4 metre derinliğinde oluşan obruğu gören mahalle sakinleri, sabah saatlerinde gördükleri obruk karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Obruk mahallede bir süre tedirginliğe yol açtı. Mahalle sakinleri, obruğun kapatılması için belediyeye haber verdi. Kısa sürede çukurun açıldığı yere gelen ekipler, iki kamyon dolusu kumu açılan çukura dökerek obruğu kapattı.
Evlerinin yakınında toprak kayması sonucu obruk oluştuğunu belirten mahalleli, ilk defa böylesi bir obrukla karşılaştıklarını söylediler.
Belediye ekiplerince kumla kapatılan çukurun 20 santim daha aşağıya indiğini, tekrar açılmasından endişe duyduklarını vurgulayan Yusuf Yıldız, "Mahallemizde bir sabah kalktığımızda dev bir çukurun açıldığını gördük. Çukur yaklaşık 2 metre geniş, 4 metre derinliğindeydi. Belediyeye haber verilmesiyle çukur kapatıldı, ancak 20 santim daha kumun aşağıya inmiş durumda. Endişemiz çukurun bir daha açılmasıdır." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 02ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 03BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 04BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 06BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 07YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 08“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 09Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 10VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 11Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 12Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 13Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 14HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 15Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı




Henüz Yorum yok