Quaresma, Güneş'e sinirlenerek çalışmayı bıraktı
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma son taktik antrenmanda sinirlenip çalışmayı terketti. Bu tepkinin nedeni ise teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği bir karar.
Son taktik antrenmanında kendisine 11'de oynayanların yeleğinin verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Ancak krize anında el koyan Güneş, Q17'nin gönlünü alıp tekrar idman sahasına getirdi.
ŞANS VERİLMEYİNCE ÇILDIRIYOR
Beşiktaşlılar için farklı bir öneme sahip Ricardo Quaresma... Topu ayağına her aldığında tribünler hop oturup hop kalkıyor... Portekizli yıldızın futbolu ne kadar heyecan veriyorsa oynamaması da bir o kadar etki yaratıyor. Isınmaya çıktığında bile tribünlerde alkış tufanı kopuyor. Bu sevgi ve beklentinin farkında olan Q17 de kendisine şans verilmemesini yediremiyor.
SİNİRLENDİ, ÇALIŞMAYI TERK ETTİ
İlk döneminde oynamadığı için zaman zaman sıkıntı yaratan Quaresma, Şenol Güneş'le de benzer bir problem yaşadı. Q17'nin, 2-0 galip gelinen Başakşehir maçı öncesinde ilk 11'de olmadığını öğrenince sorun yarattığı ortaya çıktı. Son taktik idmanda çift kale maçta 11'de oynayanların yeleğinin kendisine verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Saha kenarına gelen Q17, bir süre kendi kendine söylendi.
ŞENOL GÜNEŞ GERİ GETİRDİ
Şenol Güneş ise yaşanan bu krize anında müdahale etti. Öğrencisinin hareketine kızmak yerine tam tersi bir yaklaşımda bulunan Güneş, hemen saha kenarına Q17'nin yanına gitti. Quaresma ile bir süre konuşan ve gönlünü alan başarılı hoca, öğrencisini daha sonra idman sahasına getirdi. Kriz, anında tatlıya bağlanırken Portekizli, hocasından özür dileyip antrenmanı tamamladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ "RADYOLAR GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR
- 02HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 03BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 04Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 05TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 06Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 07
- 08ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 09AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1011 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 11MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 12BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 13BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 14KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 15MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI




Henüz Yorum yok