ENGELLER KALDIRILIYOR
Belediye, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, kamu kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Vali Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç listesi belirleyen Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından gelen talepler doğrultusunda 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Mahalle Buluşmaları’nda ve çeşitli yollarla engellilerden gelen talepleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yerine getirdiklerini aktaran Vali Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını engellilerimize dağıtıyoruz. Burada temsilen birkaç ailemiz var onlara ihtiyaç duydukları ürünü vereceğiz, diğerlerini de arkadaşlarımız evlerinde teslim edecek. Engelli bireylerimizi topluma bir yük olmadığını, onları daha iyi ortamda yaşattığımız zaman onların aslında bu toplumun kıymetli faydalı birer parçası olacağını bir kere daha hatırlatıyorum” ifadelerinde bulundu.
Etiketler : #ENGELLER,#KALDIRILIYOR,
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ
- 02CANALP ÇİFTİ, TORU AİLESİNİN İFTAR SEVİNCİNE ORTAK OLDU
- 03TOPTAN GIDACILAR SİTESİNDE SONA DOĞRU
- 04ÜCRETSİZ EKMEK YARDIMINDAN YARARLANAN AİLELERE YENİ DESTEK
- 05REKTÖR DEMİR’İN BATMAN OBJEKTİF GAZETESİ’NİN 13. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
- 06500 BİN RİYALLİ ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ
- 07VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 08VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 09DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 10TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 11224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 12BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 13PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 14BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 15Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu




Henüz Yorum yok