ZABITA KURUMLARLA İRTİBATLI ÇALIŞIYOR
ZABITA KURUMLARLA İRTİBATLI ÇALIŞIYOR
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için diğer kamu kurumlarıyla müşterek çalışarak birçok konuda denetimler gerçekleştiriyor.
Batman Belediyesi kent merkezinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla müşterek gerçekleştirdiği çalışmalarda Batman Valiliği; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, İl Defterdarlığına bağlı Vergi Dairesi ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışmalarını sürdürüyor.
Kaçak ürünlerin satış kontrolü, ürün bandrol kontrolü, tartı terazi kontrolü, gıda üretim ve satış yerlerinin denetimi, kaçak göçmenler, dilenci ve daha bir çok denetimde diğer kamu kurumlarıyla müşterek çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığı ve huzuru için başarılı çalışmalara imza atıyor.
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla internet cafe, oyun salonu, çürümüş gıda, balık, spor salonları, güzellik merkezleri, tüp satışı yapan bayiler, oteller, okul çevrelerinde bulunan marketler, açık sigara satıcıları, kaçak sigara satış yerleri, bandrolsüz kitapların denetimlerini de gerçekleştiriyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 02BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 037 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 04“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 05POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 06UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 07Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 08BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 09Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 10HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 11"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 12KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 13İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 14ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 15EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ




Henüz Yorum yok