Ak Parti Kadın Kolları "Evet"i Anlattı
Ak Parti Kadın kolları Batman İl Başkanı Mevlude Bilici nin Daveti üzerine ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat, Batman’da 2 gün boyunca yoğun bir çalışma yürüttü. Özellikle kararsız kalan kadınlara yönelik çalışma yürüten Heyet, 16 Nisan’da referandumda oy kullanacak olan bayanlarla bir araya geldi.
SOKAKTA KAHVALTI YAPTI
AK Parti Kadın Kolları il Başkanı Mevlude Bilici ve Yönetim kurulu tarafından organize edilen programda Başkan Polat, ilk olarak Çay mahallesindeki kararsız kadınlarla sokakta yer sofrasında kahvaltı yaparak referandumu anlattı. Özellikle kararsız kalan kadınlara 18 maddelik referandumu anlatan Başkan Polat, görüştüklerini ikna etmeyi başardı. Referandumu kendilerine yanlış anlatıldığını belirten Çay Mahallesindeki kadınlar, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat’a teşekkür ederek, 16 Nisan’da kararlarının net ve ‘EVET’ olduğunu söylediler.
HEYET İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat gittiği Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yoğun katılımlı kadın meclislerinde referandumu anlatan Başkan Polat, 16 Nisan’da kadınlar için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi. İlçelerin yanı sıra Batman merkezde de 2 gün boyunca Sağlık, Petrolkent, Kısmet, Şafak, Çay ve birçok bölgede kararsız kadınlara yönelik aktif çalışma yürüten Başkan Polat, ilimizden umutlu ayrıldı. İlçelerde AK Parti teşkilatlarıyla özel toplantılar yapan Başkan Polat Valilik ve Batman’ın ileri gelen kanaat önderleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok