TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun katılımıyla ‘Mükellef grupları ve dijital dönüşüm çalışmalarının muhasebe mesleğine etkileri’ konulu seminer düzenlendi.
TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu'nun yanı sıra, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Denetleme Kurulu üyesi Erkan Azizoğlu, Güneydoğu Anadolu platform başkanları ve Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası (SMMMO) Başkanı Hayrettin Başaran ile Batmanlı mali müşavirler katıldı.
“COVİD-19 SÜRECİNDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, pandemi döneminde ekonomiye ciddi katkılar sunduklarını söyledi. Kartaloğlu “bu süreçte mali sistemin sürdürülebilirliğini sağladık. Hep şunu söylüyoruz, eğer mali müşavirler olmasaydı, belki de çok büyük sıkıntılar yaşanacaktı. Elbette devletimiz tarafından da çok önemli destekler sağlandı. Bunlar kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin desteği gibi çok önemli desteklerdi. Bunların hayata yansımasında, insana dokunmasında mali Müşavirler in doğrudan rolü oldu. Dolayısıyla her dönem olduğu gibi bu dönemde de çok büyük katkılar sunduk"
BAŞARAN “BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”
Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ise ülkemizde ve dünyada ekonomik sıkıntıların yaşandığını söyledi. Başaran," Ama biz el ele verirsek beraber çalışırsak doğruyu kendimize yok gösterip, doğrunun etrafında toplanıp el birliğiyle beraber çalıştığımız zaman bu problemlerin üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Meslek camiamızın da sorunları var. Bunları da yine biz oda başkanlarımızla, üst birliğimiz TÜRMOB ile beraber bu sıkıntıları el ele dile getirip çözüme kavuşturacağız" dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 02KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 03BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 04BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 05MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 06BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 07KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 08PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0911 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 10NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 11BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 12VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 13ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 14324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 15DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM




Henüz Yorum yok