Okul Sporları toplantısı yapıldı
İl Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen Okul Sporları Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Kültür Ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, bazı okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan açış konuşmasıyla başladı. İlk konuşmayı yapan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak okul sporları faaliyetlerinin etkin bir şekilde yapılmasının kendileri için çok önemli olduğunu, ilimizde görev yapan beden eğitimi öğretmenlerinin her zaman destekçileri olacaklarını söyledi. Eren’in konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.
SPORTİF BAŞARI ALTYAPIDAN GELİR
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: “Beden eğitimi öğretmenlerimiz okulda sadece beden eğitimi öğretmenliği yapmıyorlar. Aynı zamanda fahri idarecilik, öğrencilere koçluk ve rehberlik de yapıyorlar. Hem zihnen hem bedenen çok yorucu bir iş yapıyorlar. Batman son yıllarda alt yapıda ve sporcu yetiştirmede iyi bir ivme yakalamıştır. Bizler gençlerimizi iyi yönlendirmeli, onlara iyi rehberlik etmeliyiz. Sportif aktivitelerin yanında akademik ders eğitimlerini de en iyi şekilde almalılar. Biz istiyoruz ki gençlerimiz sportif başarılarının yanı sıra bilgi altyapılarıyla, davranış ve duruşlarıyla da ön planda olsunlar.” dedi.
Kurtaran daha sonra Batman Müzesini gezen bir grup öğrenciyle İl Kültür Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Batman Kitap Fuarını da ziyaret etmelerini tavsiye etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok