
STK’lar amiraller hakkında suç duyurusunda bulundu
Batman Adliyesi önünde bir araya gelen sivil toplum temsilcileri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) öncülüğünde yapmış oldukları basın açıklamasından sonra ellerindeki dilekçelerle Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundular.
Basın açıklamasını okuyan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alattin İraz, Türkiye’nin kurulmuş olduğu günden bu zamana kadar harici ve dahili birçok düşmanla mücadele ettiğini, hiçbir tehdide boyun eğmediğini ve zulme karşı sessiz kalmadığını söyledi.
Türkiye’nin bugün de yapılan her zulmün ve zalimin karşısında dimdik yer aldığını vurgulayan İraz, “Türkiye’nin hedeflerini engellemek adına yarasalar gibi bir gece vakti ortaya çıkan bir güruh Montrö sözleşmesini bahane ederek geçmişteki vesayet özlemini tehtidvari bir bildiri ile toplumlunuzun dikkati çekilmiştir. Bu bildiri milletimizi son derece rahatsız etmiştir. Şunu açıkça belirtmek isteriz ki güven ve istikrarımızı hedef alan vesayet hevesinin beslediği çürümüş zihniyet, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik kurumlarına, devlet sistemine ve seçilmiş temsilcilerine yönelik hadsizlikleri, sözde ‘kaos ortamı’ tehdidi altında dile getirmeleri, hiçbir zeminde kabul edilmeyecektir.” dedi.
Darbe imalı bildiriyi kınadıklarını belirten İraz, “Ülkemizin siyaset tarihine yakışmayan ve her biri birer demokratik utanç abidesi olan darbeci zihniyet artık bu necip milletin ve önceki kuşakların hatıralarında bir utanç olarak gömülü kalacaktır. Kendini milletin iradesinden üstün gören bu şahısların hak ettikleri cezayı almaları için yargımızı göreve davet ediyor, vesayetçi zihniyet ile yapılan ve halkın iradesine dil uzatan darbe imalı bu bildiriyi şiddetle kınıyoruz. Gereğinin ziyadesiyle yapılacağına olan inancımız tamdır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 033 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 04PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 05KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 06ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 07BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 08BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 09GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 10SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 11BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 12MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 13“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 14Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 15VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
Henüz Yorum yok