BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
Batman Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği desteği sürdürerek, 8 farklı alanda tamamen ücretsiz kurslar düzenliyor.
Sanatın farklı dallarına ilgi duyan her yaştan vatandaşa hitap eden bu kurslar, hem sanatsal yetenekleri geliştirmeyi hem de bireylerin kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Kurs Programı ve İçerikleri: Resim: Temel çizim tekniklerinden, farklı boyama stillerine kadar geniş bir yelpazede eğitim verilecek.
Piyano: Müzik teorisi ve enstrüman hakimiyeti üzerine odaklanan dersler, hem başlangıç seviyesindekiler hem de temel bilgisi olanlar için uygun.
Tiyatro: Sahne sanatlarına ilgi duyanlar için temel oyunculuk, diksiyon ve sahne duruşu gibi konularda eğitimler sunulacak.
Ebru: Geleneksel Türk süsleme sanatlarından biri olan ebru, su üzerinde renklerin büyülü dansını öğrenmek isteyenleri bekliyor.
Keman: Batı müziğinin zarif enstrümanlarından biri olan keman için temel eğitimler verilecek.
Bağlama: Türk Halk Müziği’nin vazgeçilmez enstrümanı bağlama için hem teorik hem de pratik dersler planlanıyor.
Gitar: Akustik ve klasik gitar teknikleri üzerine dersler, öğrencilere temel akor bilgisi ve şarkı çalma yeteneği kazandıracak.
Sanat Terapisi: Sanatın iyileştirici gücünden faydalanarak, bireylerin duygusal ve zihinsel gelişimlerini desteklemeye yönelik atölyeler düzenlenecek.
Başvuru Süreci: Kurslara katılmak isteyenler, 15 Eylül – 25 Eylül tarihleri arasında Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunabilirler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 02ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 03Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 04Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 05BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 06İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 07RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 08BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 09Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 10Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 11MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1251 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 13BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 14ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 15BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR




Henüz Yorum yok