“TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Milletvekili Ramanlı: “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır”
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO ve TPIC Bölge Müdürleri ziyaretlerinde, TPAO ve TPIC’in Batman’ın talihini belirleyen kuruluşlar olduğunu belirterek, TPAO’nun petrol şehri Batman’ı Batman yapan köklü bir geçmişe sahip olan kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.
Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, petrol şehri Batman’ın en köklü kurumlarından olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve Turkish Petroleum International Anonim Şirketini ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi.
Yeni saha çalışmaları konusunda TPIC Batman Bölge Müdürü Ergin Yavaş da Şırnak’ta bulunan yeni kuyular hakkında genel bilgilendirmede bulundu.
Bölge müdürleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve ağırlanan Ramanlı, yer altı kaynaklarını arama, bulma ve rafineri hizmeti veren kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Petrol şehri Batman’ın petrol ile özdeşleştiğini ve Batman’ın gelişiminde ve büyümesinde çok büyük katkılarının olduğunu belirten Ramanlı, “TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır. İki kurumun çalışmaları ve Batman geneli sağladıkları istihdamdan dolayı önemli bir yere sahiptirler. Köklü bir geçmişe sahip olan TPAO, Batman’ı Batman yapan yegâne kuruluşlardan biridir.” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok