Belediye Başkan Vekili Aksoy, ‘Dost Meclisi’ndeydi
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nin düzenlediği Dost Meclisi toplantısına katılarak Belediye çalışmaları konusunda bilgi aktarımında bulundu.
Her ay farklı konu ve konuklarıyla ‘Dost Meclisi’ adı altında toplanan MÜSİAD Batman Şubesi’nin bu haftaki konuğu Başkan Vekili Aksoy’du. MÜSİAD Batman Şubesi ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ‘Dost Meclisi’ toplantısı Bozooğulları Oteli'nde Belediye Başkan Vekili Aksoy’un da katılımıyla yaklaşık 2,5 saat sürdü. MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Dost Meclisi’ toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da hazır bulundu.
‘BELEDİYE YÖNETİMİ ŞEFFAF HAREKET EDİYOR’
Batman’ın inşaat sektöründeki yapılaşma, kentsel dönüşüm, yeşil alan, Hava Mânia ile ilgili sunum yapan MÜSİAD üyelerinin sorularına yanıt veren Başkan Vekili Aksoy, belediye yönetiminin şeffaflık ilkesi doğrultusunda hareket ettiğini söyledi. Batman’ın alt ve üstyapı çalışmaları, yeşil alan, hava mania, vizyon bulvar çalışmaları, Fen, Yol, Park Bahçe, BASKİ, Temizlik gibi konular hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendiren Başkan Vekili Aksoy, Hava Mânia çalışmalarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın yapacağı çalışmaların ardından verecekleri raporlar doğrultusunda hareket edildiğini söyledi.
‘HAVA MANİA ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI’
İnşaat sektörünün bir kentin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “Hava Mânia çalışmalarında hızlı bir şekilde çalışılıyor. Dijitalleştirme çalışmaları için İspanya'ya gönderildi. Şu anda modelleme çalışması tamamlandı. Ayrıca Esentepe'ye de Batman için anıtsal bir Cami, Külliye de yapılacak” dedi. ‘Dost Meclisi’ toplantısına katılan Aksoy’a MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir tarafından günün anlam ve önemine ilişkin plaket verilip toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 02Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 03BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 04SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 05SANTEK KURULU TOPLANDI
- 06KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 07BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 08BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 09AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 10BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 11BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 12KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 13EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 14BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 15VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ




Henüz Yorum yok