
Batman'da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından pazar günü saat 13.30'da Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman'da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed`e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından sonra hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.
Öte yandan Batman'ın işlek caddelerinin birçok yerinde Kutlu Doğum stantları kurularak vatandaşlar Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi. Stantlarda çocuklara Peygamber Sevdalıları Platformu baskılı balonlar dağıtıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Emin Yakut, "Kutlu Doğum etkinliğimiz için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Her sene olduğu gibi Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Hira-Der olarak anons araçlarımızı hazırladık. İnşallah Batman'ın tüm cadde, sokak, en ücra köşeleri ve hatta Batman'a yakın köyleri dolaşarak halkımızı kutlu sevdaya davet edeceğiz. Cuma, cumartesi ve pazar gününe kadar 3 gün boyunca anons araçlarımız davet görevini yapacaklar. Ayrıca her bölgede Kutlu Doğum stantlarımız var. Bu stantlarla da anons yapılarak halkımıza CD, kitap ve davetiyeler verilerek halkımızı kutlu sevdaya mevlide davet ediyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızı Batman'ın Kutlu Doğum etkinliğine pazar günü mevlit alanında bekliyoruz."ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok