
Batman Umut Kervanı’ndan Radyo ve Gazetemize ziyaret
İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, Başkan Yardımcısı Ramazan Doğu ve Genel Sekreter Faysal Rüzgar’dan oluşan Batman Umut Kervanı heyeti gazetemizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.
RadyoYüksel Genel Yayın Yönetmeni Yahya ÇİFTÇİ tarafından ağırlanan Umut Kervanı heyeti, Umut Der Gıda Bankası’nın kongrede hem isim hem de yönetim değişikliğine gittiğini belirttiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette BM-GYC Genel Sekreteri Veysi Demir’de hazır bulundu.
Çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, yardım için 12 bin’in üzerinde yardıma muhtaç kayıtları olduğunu ve bunların durumlarına göre kategorize edilip yardım yapıldığını söyledi.
Batman Umut Kervanı olarak, amaçlarının fakir muhtaçlar ile yardımseverler arasında köprü olduklarını ve bu amaçla çalıştıklarını belirten Işık, “Geçen yıl Ramazan ayında 2 bin aileye koli yardımı yaptıklarını bu yıl Ramazan’da 5 bin koli yardımı yapmak amacında olduklarını ve yardımseverlerden de katkı bekliyoruz. Birlikte yardıma davet ediyoruz” dedi.
Mart ayı faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Işık, “Mart ayında 59 aileye 10 bin 660 TL ve 16 Suriyeli aileye de 5 bin 100 TL nakdi para yardımı yaptık. Gıda olarak; 50 aileye 4 bin 200 TL tutarında gıda paketi ve 30 yetim aileye bin 800 TL tutarında kırmız et yardımında bulunduk. Giyim olarak ta; 15 aileye toplamda Bin 500 TL yardımda bulunduk. Mart ayında toplamda 170 aileye 23 bin 260 TL tutarında yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yahya ÇİFTÇİ de, Batman Umut Kervanı’nın yeni yönetiminin halkımıza hayırlı olması temennilerini diledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok