
Kooperatif başkanlarından "şehir içi hat" tepkisi
Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Kooperatif Başkanları, bir araya gelerek yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kentte yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Basın açıklamasını okuyan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin, yeni şehir içi hat açtırılmak istenmesine anlam veremediklerini belirtti.
Tekin, “Batman halkına hizmet edilsin diye halkın oylarıyla seçilen bazı siyasetçilerimizin ve yakınlarının kendilerine yakın bazı çevrelerine rant sağlamak amaçlı şehir içi hat açtırmak istediklerinin duyumlarına şahit olmaktayız. Biz Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile Kooperatif Başkanları olarak Batman’da böyle bir ihtiyacın olmadığını ve bu ihtiyacın olmadığı halde neden bu işe kalkıştıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Böylesi bir rantı yakın çevrelerine sağladıkları takdirde hem biz hat sahiplerine zarar vereceklerini hem bizi karşı karşıya bırakacakları hem de siyaseten etik olmayan bir konuya imza atacakları kanısındayız.” dedi.
Açıklamanın devamında Tekin, şunları söyledi: “Batmanımızın bunca sorunu ortada dururken ve bu sorunların çözümlerine odaklanması gerekmekte iken, bizleri neden karşı karşıya bırakacakları bir duruma mahal vereceklerini anlamakta zorlanmaktayız. Biz siyasilerin görevlerinin ‘sorun yaratmak değil, çözüm üretmek’ olduğunu, aynı zamanda halkın bütünün çıkarlarını eşit savunmak olduğunu biliyoruz. Bunun tersi bir durum sergilendiği takdirde bizler haklarımızı hem hukuken hem de şifaen tüm siyasi arenalarda sonuna kadar arayacağımızı bilinmesini isteriz.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok