
Dicle Elektrik’ten Bakım Çalıştayı
Dicle Elektrik’ten Bakım Çalıştayı
Dicle Elektrik Dağıtım tarafından Hasankeyf’te gerçekleştirilen Bakım Çalıştayı’na konuşan Genel Müdür Murat Karagüzel, elektrik şebekelerindeki bakım ve onarım konularına dikkat çekerek, müşterilere sağlıklı, kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak için arızalara izin vermeyecek bir performansla çalışmak zorunda olduklarını söyledi.
Dağıtım şirketi olarak 7 gün, 24 saat çalıştıklarını ve özelleştirmenin yapıldığı 5 yıl öncesine oranla çok önemli mesafe kat ettiklerini anlatan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, çalıştaydaki konuşmasında şunları söyledi: “Sorumlu bir şirketiz. Hem EPDK talimatlarına uygun çalışan, hem de hak ve hukuk gözeterek finansal döngüyü sağlamaya çalışan bir şirketiz. Her yıl bir önceki yıla göre enerji kalitesini artırarak ileriye taşıyoruz. Abonelerimizin sağlıklı, kesintisiz ve kaliteli enerji alabilmelerini sağlamak görevimizdir. Bunun için arıza oluşmasını beklememeli, arıza oluşturacak nedenleri ortadan kaldırmalıyız. Hatları, trafoları, şebekeyi sürekli kontrol edip arıza olasılığını en aza indirmek bizim görevimiz.”
KARAGÜZEL: KOORDİNASYON ÖNEMLİ
Bakım ve onarım çalışması yapan çalışanları iş sağlığı ve güvenliği konusunda uyarmayı da ihmal etmeyen Genel Müdür Murat Karagüzel, sahada çalışanların kurallara her zaman tam olarak uymasının yanı sıra ekipler arasında sağlıklı bir koordinasyon sağlanmasının önemine de dikkat çekti. Çalıştayda söz alan Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün de işletme alanında çok önemli mesafe kat ettiklerine vurgu yaparak, şebeke kalitesinin her geçen gün arttığını belirtti. Tüzün, “Abonelerimize 24 saat enerji sürekliliği sağlamak en kutsal görevimizdir. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.
HASANKEYF KAYMAKAMINA ZİYARET
Çalıştaya katılmak üzere Hasankeyf ilçesine gelen Dicle Elektrik Dağıtım yöneticileri, daha sonra topluca Kaymakam Faruk Bülent Baygüven’i ziyaret etti. Nezaket ziyareti sıcak ve samimi bir ortamda geçerken, Genel Müdür Karagüzel, Hasankeyf’teki enerji yatırımları ile ilgili Kaymakam Baygüven’e bilgi verdi. Kaymakam Baygüven de yeni Hasankeyf yerleşkesi hakkında Dicle Elektrik heyetini bilgilendirdi. Ziyarette, ilçenin yeni yerleşkesinin elektrik konusu da gündeme geldi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok