
Aksoy’dan mağdur ailelere ziyaret
Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy ile eşi Yasemin Aksoy Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın Cizre ilçesinden Batman'a gelen mağduru aileleri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.
Annelerini 7 yıl önce kaybeden, babaları da başka bir ilde çalışan Yıldırım ailesini ziyaret sırasında 7 kişilik aile fertleri ile duygulu anlar yaşandı. Aileyi teselli eden Aksoy, aile fertlerine yeni yıla girerken önlerine hedef koymaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Nusaybin ilçesinde PKK saldırılarından evi yıkıldıktan sonra Batman'a gelen Maruf Doğan'ı ziyaret eden Aksoy, burada da aile reisi Doğan ile bir süre sohbet ederek, yardım sözü verdi. Aksoy, son olarak çocukların çay davetini kırmadığı Ergun Çakır ve ailesini ziyarete ederek, yeni yıllarını kutladı. Aksoy'a aile ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları A. Vahap Asma ve Murat Şahin de eşlik etti.
"Dostlarımızla birlikte olmak istedik"
Ziyaretlere ilişkin konuşan Aksoy, "Biz birbirimizi sevdikçe, bir birimize güvendikçe bir millet olma şuuru içinde düşmanlarımıza karşı gerekli dirayeti, tavrı gösterdikçe 2017 yılı daha iyi olacak. Geçmişteki sıkıntılar geleceğe olan umutlarımızı, gelecekle ilgili düşüncelerimizi değiştirmez. Yoğun çalışma temposundan her zaman vaktimiz yok. Yeni yılı bahane ederek dostlarımızla vatandaşlarımızla beraber olmak istedik. Bu gece dostları ziyaret ederek onlarla oturduk, sohbet ettik, dertleştik. Onların sorunlarını dinledik. İnşallah 2017 daha iyi olacak. Bütün vatandaşların toplumsal statüsü, görevi eğitimi ne olursa olsun herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Önümüzdeki dönemde bu bilinç ve anlayışla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok