
İçişleri Bakan Yardımcısından 'güvenlik' ziyareti
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah saatlerinde Batman’a geldi. Siirt’ten karayoluyla Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk’e Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz eşlik etti.
İlk olarak Valiliği ziyaret eden Öztürk’ü Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile bazı kurum müdürleri karşıladı.
Burada valilik makamında yapılan kısa değerlendirme toplantısının ardından yaptığı ziyaretle ilgili bilgi veren İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, “Temel itibariyle güvenlik, önümüzdeki zaman içerisinde güvenlikle ilgili yapılan ve yapılacak olanları değerlendirme maksadıyla geziyoruz. Tabi bunun içinde referandum da var ama önümüzdeki bahar ve yaz döneminde yapacağımız işleri gözden geçiriyoruz. Bu zamana kadar yapılanları da yeniden değerlendiriyoruz. Eksiğimiz, gediğimiz neresi var, ona bakıyoruz. Valilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kaymakamlarımızla yapacağımız görüşmelerde kanaat sahibi olacağız ve ona göre bir değerlendirmede bulunacağız.” dedi.
Öztürk, Valilik Konferans Salonuna geçerek burada ilin amirleriyle birlikte basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, ilçe kaymakamları ve ilin amirleri hazır bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok