NARKO TIR BATMAN’DA VATANDAŞLARI BİLİNÇLENDİRDİ
Uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Batman’da bir yandan zehir tacirlerine yönelik amansız operasyonlar devam ederken diğer yandan uyuşturucu kullanımının önlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Konya’dan Batman’a getirilen “NARKO TIR”, iki gün boyunca Batman Kitap Fuarı girişinde vatandaşlara ve öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
TIR içerisinde yer alan dokunmatik ekranlı bilgisayar aracılığıyla vatandaşlara; uyuşturucunun birey ve toplum üzerindeki olumsuz etkileri, korunma yöntemleri ve mücadele yolları anlatıldı.
Ayrıca, şüpheli mekânlar, beyinde oluşan hasarlar, karada boğulma, madde bağımlısı şahsın yüzü, foto eşleştirme, endişeli zihin, uyuşturucu batağına saplanan bireylerin öyküsü ve uyuşturucunun insan sağlığı üzerindeki yarattığı diğer konularda da bilgilendirmeler yapıldı.
Program süresince çok sayıda öğrenci ve vatandaş standı ziyaret ederek bilinçlendirici etkinliklere katıldı.
VALİ CANALP, NARKO TIR’I ZİYARET ETTİ

Kitap Fuarı girişinde hizmet veren NARKO TIR’ı ziyaret eden Vali Ekrem Canalp, uzman personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türkiye genelinde sadece Konya ve İstanbul’da bulunan NARKO TIR’ların uyuşturucuyla mücadeleye önemli katkılar sunduğunu belirten Valimiz, çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok