
EKMEN, RAMAZAN BAYRAMI’NI BATMAN’DA GEÇİRDİ
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da bulunduğu süre içerisinde Batman Valiliği ve DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.
Ayrıca derneklerin ve vakıfların bayramlaşma programlarına da katılan Ekmen, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ekmen, “Sofraların bereketlendiği, geleceğe umutla baktığımız bayramlar diliyorum” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ramazan Bayramı’nı Batman’da hemşerileri ile geçiriyor.
“ÜLKEMİZDE EN ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”
Ekmen “Bayramı, şehrimizin dört bir yanında yaşayan Batmanlılar ile coşku içinde kutluyoruz. Batman Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimle bir araya geldik. Bu özel günde hemşerilerimle birlikte olmanın, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar, birlik olmanın ve dayanışmanın pekiştiği günlerdir. Ülkemizde de en çok birlik olmaya ihtiyaç duyuyoruz. Önce şehrimizde, sonra ülkemizde birliği ve beraberliği inşallah yaşayacağız”
“BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Ekmen “Bugün bayram sofrasına zeytin, peynir almakta zorlanan vatandaşlarımız, torununa harçlık veremeyen büyüklerimiz, geleceğinden ümidini kesmiş gençlerimiz var. Bu sorunlar bittiğinde ve ülkemiz müreffeh bir topluma ulaştığında bayram, ancak o zaman bayram olacak. Yine de bugünlerde komşumuzu darda koymayalım, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; bayramın ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK
Petrolspor maçını da izleyecek olan Ekmen “Bayram insanları nasıl bir araya getiriyorsa, spor ve futbol da aynı şekilde birliği, beraber eğlenmeyi ve adil olmayı sağlıyor. Batman Petrolspor ile Karaköprü maçını yakından takip edeceğim. Bir Batmanlı olarak gönlüm Petrolspor’dan yana. Petrolspor’un bize bir bayram yaşatacağına inanıyorum. Taraflara başarılar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok