GELECEK PARTİSİ "TFF'NİN TUTUMU TUTARSIZDIR!"
Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat TFF'nin açıklamasına ilişkin yaptığı değerlendirme de, şu ifadelere yer verdi.
Polat "Dünyayı etkisi altına almış, ve insanları evlere haps etmiş Coronavirüs illeti can almaya devam ettiği ve dahası Coronavirüs ile girişilen savaşı kazanmanın eşiğine gelmişken, henüz zaferi ilan etmemişken, deyim yerindeyse, zafer sarhoşluğuna kapılırcasına, yarıda kalan liglerin yeniden oynatılması demek, aynı zamanda bu güne dek, verilen mücadeleyi ve emeği boşa çıkartmak manasına gelecektir.
Özellikle sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca başta olmak üzere, evlerine dahi gidemeyecek kadar yoğun çalışmalar yürüten sağlık personelinin elde etmiş olduğu kazanımların, sırf yayıncı kuruluş mağdur olmasın diye, heba edilemez ve dahası çöpe atılmaz!.
İnsan sağlığı düşünülerek Uluslararası ve şehirlerarası ulaşımların durduğu, iş yerlerinin kapatıldığı, ve rütin olarak hafta sonlarında sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı bir yerde, kafileleri ortalama 30 kişiden oluşan takımlarımızı deplasman yollarına düşürmek, ve son derece kritik olan son haftaların oynanacağı, kıran kırana, kora kor mücadelelerin yaşanacağı bir daha da insan sağlığı nasıl kontrol altına alınabilir ki?. Burada, sağlık bakanlığına ve Spor bakanlığına büyük görevler düşmekte olup, bu iş ölye sırf TFF'nin inisiyatif ve kontrolüne bırakalıkacak sıradan bir iş değildir.
Bizler de, Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı olarak, böylesi bir adımı kabul edemeyeceğimiz ve Sağlıklarını her şeyin üstünde tuttuğumuz sporcu kardeşlerimizi kaderlerine terk etmeyeciğimizi belirtir, yetkilileri bir an önce vicdan eksenli, sağlığı öncelikli tutacak kararlar almaya davet ediyoruz."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 02GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 03Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 04BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 05BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 06ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 07TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ
- 08BAŞKAN KAPLAN “ESNAFIN DEVLETE OLAN BORÇLARINA YAPILANDIRMA ŞART”
- 09BAŞKAN ŞANSİ, “BATMAN’DA AK PARTİ ÜYE SAYISI 68 BİNİ AŞTI”
- 10“FİLO İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİMATA HAZIR”
- 11ÖNLÜ “KAMUDA HUZUR ADALETSİZ ÜCRETLE SAĞLANAMAZ”
- 12Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 13YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 14504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 15ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU




Henüz Yorum yok