Ak Parti köy köy geziyor
Hafta sonu 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, önceki İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez ilçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, İl ve ilçe Başkanlarından oluşan heyet merkez Seyitler Mahallesi, Beşiri ilçesi, Recepler köyü, Akuba köyü, Doğankavak köyü, Akça köyü, Binatlı köyü, Örmegözü köyü, ve bunlara bağlı mezraları ziyaret edip, ‘EVET’ için destek istedi.
“MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ”
Makam ve mevkilere aldırmadan her zaman milletin hizmetkârı olduklarını belirten AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu, gitmedik köy ve ev bırakmayacaklarını söyledi. Nasıroğlu yaptığı açıklamada; “Köylü bizim için her zaman ‘Milletin Efendisi’ olmuştur. Çünkü köylü üreten ve tüm değerlerimizi yaşatandır. Köylülerimiz olmasa bizim hiçbir değerimiz olmaz. Onları her zaman kendimden üstün görmüş ve değer vermişimdir. AK Parti ailesine girdiğim günden beri, kendimi halkımın hizmetkârı olarak görmüşüm. Allah’ın izniyle hem Batman’da hemde Türkiye’de 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda ‘EVET’ oyu vererek aydınlık geleceğimize oy vereceğiz” diye konuştu.
“KÖYLÜMÜZLE YENİ BİR TÜRKİYE DOĞACAK”
Köylere yaptığı destek ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Batman il Başkanı Diyaettin Uçar, 16 Nisan 2017 tarihinde ‘EVET’ desteğiyle yeni bir Türkiye ile güvenli yarınlara bakacaklarını söyledi. Başkan Uçar; “Yoğun bir şekilde çalışmamız, kesinlikle siyasi bir hareket değil, Türkiye’nin geleceği ve güvenli yarınlarına olan desteğimizdir. Siyasi görüşü, dili, dini ne olursa olsun yarınlarımız için herkese büyük görevler düşüyor. 16 Nisan’da 78 milyonla ‘EVET’ diyerek, sandıktan daha güçlü ve gür bir sesle çıkmalıyız.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 02KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 03OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 04İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 059 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 06AİLE HEKİMLİĞİ EMEKÇİLERİNDEN ‘VERGİDE ADALET’ ÇAĞRISI
- 07“TARIM ARAZİLERİNİ VERİMLİ KULLANMAK ZORUNDAYIZ”
- 08AYDINKONAK KÖYÜNDE ÜRETİCİLERLE BULUŞMA
- 0967 BİN 673 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 10GARZAN YUMURTA TESİSİNE TAM NOT
- 1118 Kilometrelik güzergâhta çizgi çalışması tamamlandı
- 12BELEDİYESİ ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN KAYITLAR DİKKAT ÇEKİYOR
- 13TİCARİ ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ BAŞLADI
- 14ANSİAD Genel Başkanı Şakir Seven’den ORSİAD’a Ziyaret
- 15BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNDEN ALMANYA’DAKİ ÊZİDÎLERE ANLAMLI ZİYARET




Henüz Yorum yok