
HASANKEYF’TE SORUNLAR BİTMİYOR
HASANKEYF’TE SORUNLAR BİTMİYOR
Turizm sezonu başlamasına rağmen Hasankeyf’te çalışmalar çok ağır ilerliyor.
LİMAN YOLU TAMAMLANMALI

Havaların ısınmasıyla birlikte Hasankeyf’i görmek isteyen ziyaretçilerin sayısında da artış gözleniyor. Hasankeyf limanına gitmek isteyen ziyaretçiler, liman yolundaki çalışmalar nedeniyle zorluklar içinde limana ulaşabiliyorlar. Ziyaretçiler sezonun başlamasıyla birlikte sahil yolunun bir an önce tamamlanması gerektiğini ifade ettiler.
.jpg)
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatifi Başkanı Ali Can
HASANKEYF KAYBEDİYOR, BİZ ZARAR EDİYORUZ
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatifi Başkanı Ali Can, sahil yolunun ziyaretçileri ve aynı zamanda kendilerini de mağdur ettiğini ifade ederek şunları söyledi: Can “Hasankeyf müze limanı ile ilgili anlaşma yaptığımız tarihten beri liman yolu çalışmaları hala devam ediyor. Ayrıca limanda da giderilmesi gerektiği halde uzun zamandır bir türlü giderilmeyen eksikler nedeniyle her gün ziyaretçi kaybıyla birlikte maddi olarakta zarar etmekteyiz.”
Liman ve liman yolu hazır olmadığından dolayı Hasankeyf’e gelen yerli ve yabancı turistler güzergahta yapılan çalışmalardan dolayı limana gelemektedirler. Kooperatif olarak işin başladığı günden bugüne kadar bu ve buna benzer neden ve sorunlardan dolayı zarar etmekteyiz. Liman yolu çalışmasının en hızlı şekilde tamamlanması, yetkililere bildirdiğimiz limandaki eksiklerinde bir an önce tamamlanması ile birlikte yetkililerden bu süreçteki mağduriyetlerimizin giderilmesini talep ediyoruz. Valimiz sayın Ekrem Canalp'ın sesimizi duymasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Limanın ve liman yolunun hazır olmamasından dolayı oluşan mağduruyetimizin giderilmesini talep etmekteyiz.
Hasankeyf Kale Turizm Kooperatif Başkanı Ali Can konuşmasının devamında Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk’e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.
.jpg)




Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok