
Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi hakkında açıklamalarda bulunarak her bütçeye uygun fiyatların belirlendiğini söyledi.
Erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat tarifelerinin düzenlemesi için aylardır çalışma yürüttüklerinin hem vatandaştan hem de esnaflardan gelen talepler üzerine listelerin hazırladığını belirtti.
A-B-C SINIFI OLARAK FİYAT LİSTESİ BELİRLENDİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Hem vatandaşların hem de sektör temsilcilerimizin fiyat listelerinde bir düzen olması istekleri üzerine yaptığımız toplantı ve istişareler sonucunda üyelerimizin masraflarını göz önünde bulundurarak ve çevre illerde ki sektör temsilcilerinden de güncel fiyat listelerini alarak belirlenen fiyat listeleri A-B-C sınıfı olacak şekilde yürürlülüğe girmiştir. Fiyat listelerinin belirlenmesi çalışmasını yaparken hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın durumunu göz önünde bulundurarak her bütçeye uygun fiyat belirlenmesi için hassas bir çalışma yürüttük. Üst komisyonlardan, tarife komisyonundan geçer onaylandıktan sonra biz bunu esnafımıza dağıtmaya başlarız. Böylece hem esnafımız ne alacağını bilecek hem de vatandaşlar resmi olarak hangi işleme ne ödeyeceğini görecektir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok