ENGELLER KALDIRILIYOR
Belediye, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, kamu kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Vali Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç listesi belirleyen Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından gelen talepler doğrultusunda 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Mahalle Buluşmaları’nda ve çeşitli yollarla engellilerden gelen talepleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yerine getirdiklerini aktaran Vali Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını engellilerimize dağıtıyoruz. Burada temsilen birkaç ailemiz var onlara ihtiyaç duydukları ürünü vereceğiz, diğerlerini de arkadaşlarımız evlerinde teslim edecek. Engelli bireylerimizi topluma bir yük olmadığını, onları daha iyi ortamda yaşattığımız zaman onların aslında bu toplumun kıymetli faydalı birer parçası olacağını bir kere daha hatırlatıyorum” ifadelerinde bulundu.
Etiketler : #ENGELLER,#KALDIRILIYOR,
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok