Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Batman'daydı
Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Batman'daydı
İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır’dan karayolu ile ilimize geldi.
Valilik bahçesinde; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ile siyasi parti temsilcileri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ersoy, Valilik makamına geçerek, Vali Deniz ile bir süre sohbet etti.
BAKAN YARDIMCISI ERSOY, GERCÜŞ, HASANKEYF VE BEŞİRİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ
Valilik ziyaretinin ardından Vali Ahmet Deniz ile birlikte Gercüş ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, Kaymakamlık bahçesinde Gercüş Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ile birim müdürleri tarafından karşılandı. Daha sonra kaymakamlığa geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, Kaymakam Ünal Koç’tan ilçeden yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, bir çayevinde vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
HASANKEYF İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Daha sonra Hasankeyf ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, İmam Abdullah Zaviyesi ve Türbesi ile Zeynel Bey Türbesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven ve İlçe Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen’den bilgi aldı.
BEŞİRİ İLÇE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Hasankeyf ziyaretinin ardından Beşiri ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Ersoy, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak’tan ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin brifing aldı. Ziyaret ve incelemelerin ardından Bakan Yardımcısı Ersoy, akşam saatlerinden ilimizden ayrıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok