MERETO’DA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Batman İl Özel İdaresi, Sason’a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Batman İl Özel İdaresi, Sason'a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zirveye erişimi kolaylaştırmak için yol genişletme çalışmaları yapılırken, zirveye yakın bölümdeki 2.500 metre uzunluğundaki yeni yol yapım çalışmaları da sürdürülüyor.
Yapım işi Sason Kaymakamlığı tarafından ihale edilip başlatılırken, Batman İl Özel İdaresi ile birlikte kontrollük hizmetleri de ortak yürütülmekte. Bu projeyle, bölgenin doğal güzelliklerine daha rahat ulaşım sağlanarak Mereto Dağı’nın doğa tutkunları, yürüyüşçüler ve doğa fotoğrafçıları için cazip bir destinasyon haline getirilmesi hedefleniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; "Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye olan turistik ilginin artması ve Sason ile çevresindeki yerel ekonominin canlanması öngörülüyor. Batman İl Özel İdaresi, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir yaklaşımla bölgenin turizm potansiyelini artırmaya kararlıdır. Bu çalışmalar, Batman’ın doğa turizminde önemli bir merkez haline gelmesi yolunda büyük bir adım olarak değerlendirilmektedir" denildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 02Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 03Aranan 23 şahıs yakalandı
- 04UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 05Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 06Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 07Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 08GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 09Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 10BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 11BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 12ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 13TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ
- 14BAŞKAN KAPLAN “ESNAFIN DEVLETE OLAN BORÇLARINA YAPILANDIRMA ŞART”
- 15BAŞKAN ŞANSİ, “BATMAN’DA AK PARTİ ÜYE SAYISI 68 BİNİ AŞTI”




Henüz Yorum yok