MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 09Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 10 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 14Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 15Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 01VERGÝ BÝLÝNCÝ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 02RAMAZAN AKÞAMLARINDA MHP’DEN BÝRLÝK BULUÞMASI
- 0350 KÝLO METAMFETAMÝN ELE GEÇÝRÝLDÝ
- 04“SOSYAL YARDIMLAR KESÝNTÝSÝZ DEVAM EDÝYOR”
- 05RAMANLI “AHLAKÝ ÇÖKÜÞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 06ÇAMLICA MAHALLESÝ’NDE ÝFTAR HEYECANI
- 07VERGÝ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZÝYARET
- 08KADINLAR HASANKEYF'TE BÝR ARAYA GELDÝ
- 09BATMAN BELEDÝYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ÞOV
- 10BATMAN TURÝZMDE YENÝ BÝR SAYFA AÇIYOR
- 11MÜFTÜ DURMUÞ: HACI OLMAK DEÐÝL, HACI KALMAK ÖNEMLÝ
- 12BATMAN MERKEZLÝ DEV BAHÝS OPERASYONU
- 13KAYMAKAM ÖZTAÞ, GERCÜÞ’TE MUHTARLARLA ÝSTÝÞARE TOPLANTISI YAPTI
- 14PETROL CÝTY AVM’DE RAMAZAN COÞKUSU
- 1511 BÝN 604 KÝÞÝ SÜRÜCÜ AKADEMÝSÝ’NDEN FAYDALANDI




Henüz Yorum yok