NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
AK Parti Batman İl Başkanlığı, kent genelindeki muhtarlarla geniş katılımlı bir kahvaltı programında bir araya geldi.
Programa AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu başta olmak üzere il yönetimi, merkez ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarları katıldı.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, muhtarların mahallelerin sorunlarını en iyi bilen temsilciler olduğuna dikkat çekerek “Muhtarlarımız, halkımızla devlet arasında köprü vazifesi görüyor. Şehrimizin her mahallesinde ihtiyaçları, talepleri ve çözüm bekleyen konuları en doğru şekilde bize aktarıyorlar. Biz de bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise Batman’ın her alanda gelişmesi için tüm kurum ve yerel temsilcilerle iş birliği içerisinde olduklarını vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu “Muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz. Her bir mahallenin ihtiyaçlarını tek tek dinliyor, çözüm odaklı bir yaklaşım ortaya koyuyoruz. Batman’a hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı programında muhtarlar, mahallelerinde öne çıkan sorunları ve taleplerini dile getirirken, toplantı karşılıklı istişare ve çözüm önerileriyle devam etti. AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın bu tür buluşmaları önümüzdeki süreçte de sürdüreceği belirtildi.
Program, toplu fotoğraf çekimi ve teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 023.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 03BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 04BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 05472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0619 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 07VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 08300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 09KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 10“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 11BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 12“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 13Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 14Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 15Aranan 23 şahıs yakalandı




Henüz Yorum yok