BATMAN FİNALE KOŞUYOR
GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ’nin ( POYD) resmi yayını) Türkiye turizmine katma değer sağlamak amacıyla başlatılan ve bu yıl 7.si gerçekleşecek olan ‘’Quality Management AWARDS 2016 Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da 15-30 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılan Türkiye’nin en prestijli turizm ödülü yarışmasının ilk turunda Real Konak Oteli, Güneydoğu’daki 20 büyük otel arasında ilk 8 otel içine girerek, 2. Turda yarışmaya hak kazandı.
Güneydoğu birinciliği için yarışacak olan Batman Real Konak oteli, 7 bölge birincileri ile finalde oylamaya hak kazanacak. Güneydoğu’nun en prestijli otelleri arasında yer alarak, Batman’ın turizmine ciddi katkıları olan Real Konak oteli, Petrol kentinin yanı sıra oylamada tüm kesimlerden destek bekliyor.
“HEDEF BATMAN’I ZİRVEYE TAŞIMAK”
Hedeflerinin Batman’ın ismini turizmde zirveye taşımak olduğunu belirten Real Konak Oteli Koordinatörü Hüseyin Aslan, turizm endüstrisinde kaliteyi Yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen bu ödül töreni uluslararası arenaya taşımayı hedeflediği Türkiye turizminin en kapsamlı ödül törenidir. Bu ödüllerle taşeron hizmetlerden tur operatörlerine ve otellere uzanarak turizm endüstrisinin bir bütün olduğunu ana teması yönetim kalitesi olan yarışmaya Batman’ımızı dahil etmek bizi mutlu etti. Bu yarışmada bize desteklerini esirgemeyen Batman basınına ve Batman halkımıza teşekkür ederim.
Aslan; Kentimiz Türkiye’nin en prestijli QM ödülleri yarışmasında temsil ederek 1. Turu geçtik. 2. Turuda geçip 7 bölge birincisi ile yarışıp, Türkiye’de 1 numara olmak istiyoruz. Bunun için herkesimin telefon veya internetlerinden girip, otelimize oy vermelerini bekliyoruz.”dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok