
Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Başarılı ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Tunay Erden şunu söyledi “ Hasta daha önce özel hastaneye gittiğini ve sağ omuzunda lif yırtığı nedeni ile kendisine ameliyat önerildi. Yapılan Muayene sonrası hastanın MR sonuçları değerlendirildi ve sağ omuzda tendon yırtığı olduğu görüldü. Hastamıza tamamen kapalı yöntemle artroskopik tamir işlemi başarı ile uygulandı. Hastanın genel durumu iyi ve taburcu edildi.”
SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Tesia Tekin, “ Omuzumda çok şiddetli ağrım vardı. Omuzumu hareket ettiremiyordum. Bunun için hastaneye müracaat ettim. Doktorum bana ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde korktum. Fakat doktorum bana güven verdi. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Beni sağlığıma kavuşturduğu için doktoruma teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 01YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 02DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 03BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 04“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 0539 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 0623 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 071 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 08İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
- 09ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
- 10SESSİZCE ŞAMPİYON OLDU
- 11ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
- 12DİŞ HASTANESİNDE KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
- 13Eyfel Kır Düğün Salonu Batman’a renk katacak
- 14KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
- 15“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
Henüz Yorum yok