İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ANLAMLI DESTEK
Anavatan Partisi tarafından Batman’da gerçekleştirilen geniş kapsamlı yardım kampanyası kapsamında binlerce aileye nakdî destek ve gıda kolisi ulaştırıldı.
Batman’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik önemli bir sosyal yardım çalışması hayata geçirildi. Anavatan Partisi öncülüğünde gerçekleştirilen yardım faaliyetleri, kent genelinde birçok ailenin yüzünü güldürdü.
10 GÜNLÜK YOĞUN ÇALIŞMA

Çalışmalar, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Tüzün’ün koordinasyonunda, Anavatan Partisi Batman İl Başkanlığı organizasyonuyla yürütüldü. Yardım faaliyetlerine İl Başkanı Cemal Doğan, Merkez İlçe Başkanı Bilal Tüzün ile birlikte yönetim ve yürütme kurulu üyeleri de aktif şekilde katıldı. Yaklaşık 10 gün süren kapsamlı saha çalışmaları sonucunda ihtiyaç sahibi ailelere nakdî yardımlar ulaştırıldı. Bunun yanı sıra toplam 3 bin 500 adet gıda kolisi de vatandaşlara dağıtılarak temel ihtiyaçların karşılanmasına katkı sağlandı. Gerçekleştirilen yardım organizasyonu, kentte dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlü bir örneği olarak değerlendirildi. Parti teşkilatının sahadaki özverili çalışmaları sayesinde birçok aileye doğrudan destek ulaştırılırken, sosyal birlik ve beraberlik duygusu da pekiştirildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 02"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 03FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 04VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 06242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 073 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 09HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 10NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 11ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 12AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 13EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 14KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 15TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ




Henüz Yorum yok