
A. Akif Gür, Hasankeyf ilçesinde incelemelerde bulundu
Gür sorunları kaynağında tespit etmek ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için Saklıköy, Kavacık, İncirli ve Irmak köylerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Gür, ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti, onların sorun ve taleplerini dinleyip ilgili yerlere aktardı.
Vatandaşlar ise köylerini ziyaret ettiği, kendilerini dinlediği ve sorunların çözümü için gayret gösteren Başkan Gür'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Gür, daha sonra Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk'ü ziyaret ederek, Hasankeyf ve köylerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu, tespit edilen sorunlarla ilgili çözüm için önerilerde bulundu.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Gür,
"Devletimiz ve hükümetimiz köylerimize ve vatandaşlarımıza imkanlar çerçevesinde her türlü hizmeti getirme gayretindedir. Bizler de bu hizmetlerin ulaşması konusunda vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda yakından ilgilenmeye devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki hamd olsun hizmetin ulaşmadığı köyümüz yok. İl genel Meclis Başkanımız ve üyelerimiz, sahayı iyi analiz edip her yere hizmet götürme çabası içinde çalışmaya devam ediyorlar. Rutin bir şekilde köylerimizi ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve zaman içinde oluşan sorunları da tespit ediyoruz. Bu tespitleri ilgili kurumlara iletip sorunun çözülmesini sağlıyoruz.'' dedi.
Köy ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini aktaran Gür'e İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, AK Parti Hasankeyf İlçe Başkanı Rüstem Ayhan, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok