
BATMAN’DAN SERT TEPKİ!
Batman’dan Kur’an düşmanlığına sert tepki
Batman Kuran Nesli Platformu, İsveç’te Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etti. Kalabalık topluluğun katıldığı mitingde İsveç yönetimi kınandı.
.jpg)
İSVEÇ’E BATMAN’DAN ÖFKE
İsveç’te Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’ın Kur'an-ı Kerim’e yönelik hakareti Batman’da protesto edildi. Kuran Nesli Platformu tarafından ‘Kuran’a sahip çık’ şiarıyla düzenlenen mitinge kalabalık topluluk katıldı. 8 Mart Kadınlar Parkı’nda düzenlenen mitingde Kuran Nesli Platformu Başkanı Molla Beşir Şimşek, HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Av. Serkan Ramanlı konuşma yaptı. Mitinge HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcıları, Alimler, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra bölge il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde konuşan Molla Beşir Şımşek: “Bu hak ve batıl savaşı kıyamete kadar devam edecektir. Kafirler her zaman insanlar üzerinde hakimiyet kurmak istemişlerdir. Ama İslam düşmanları her zaman zelil olmuşlardır. Kuran kalbimizde ve hayatımızda olduğu sürece onlar biliyor ki galip gelemeyeceklerdir. O yüzden de bu tür saldırıları yapıp Müslümanları Kuran’dan bağımızı koparmaya çalışıyorlar” dedi.
.jpg)
“ALÇAKLA BİR EYLEM YAPILDI”
Mitingde söz alan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Serkan Ramanlı ise şunları söyledi: “Kuran yakma eylem sıradan bir eylem değil planlı ve örgütlü bir eylemdi. İsveç’in desteklediği alçakça bir eylemdi. Kimse İslam’a, Peygambere hakaret etme cüreti gösteremez. Belki sesimizi bugün olduğu gibi çıkaramıyor ve sadece kalbimizle buğzediyorduk. Bu hadsizliğe dilimizle haykırarak engelleme durumuna geldik. Buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Batsın düşünce özgürlüğünüz. O kadar çok büyük elçilik var İsveç'te, o zelil hepsinden gelip Türkiye büyük elçiliği önünde bu hadsizliği yaptı. Biz Müslümanız ve kimsenin inancına hakaret etmeyiz. İsterse ineğe isterse toplu iğneye tapsın. Bizim inancımıza hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz. Müslümanların küfre karşı aciz durumda olmasından da hoşnut değiliz.”
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 02Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 03GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 057 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 06HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 07“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 08Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 09KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 10HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 11Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 12ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 13YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 14YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 15AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Henüz Yorum yok