BATMANLI ESNAF HAZIR
Batmanlı esnaf normalleşme sürecine hazır
*Bugünden itibaren başlaması beklenilen normalleşmeye Batmanlı esnafın hazır olduğunu belirten Batman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan; “Esnafımız yeni sürece hazırdır. Salgınla ilgili topyekun bir mücadele kararı aldık” dedi.
“BİRÇOK ESNAF OLUMSUZ ETKİLENDİ”
Kademeli olarak normalleşmeye geçecek kentlerden biri de Batman. Kentteki esnaf, dört gözle bugün başlaması beklenilen normalleşmeyi bekliyor. Batman Esnaf Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedbirleri nedeniyle birçok sektörün olumsuz etkilendiğini söyledi. Alınan tedbirler kapsamında hizmet sektörünün tamamen veya kısmen kapatılan alanların bugünden itibaren kademeli olarak açılmasının beklenildiğini söyleyen Kaplan; “Bizler Birlik olarak ‘normalleşme süreci adımları’ kapsamında risk seviyesini en alt seviye indirmek için topyekun bir mücadele kararı aldık” diye konuştu.
“ESNAF NORMALLEŞME SÜRECİNE HAZIR”
Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Salgınla mücadelede gerekli hassasiyeti gösterip hep birlikte mücadele ederek, sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Biz meslek odaları olarak üyelerimizle birlikte temizlik, maske ve mesafe kurallarına daha fazla riayet edip şehrimiz ve ülkemiz için bu illetten kurtularak, normalleşmeye dönmek için mücadeleye ilk günkü gibi enerjimiz ve inancımızla başlıyoruz. Batman esnafı yeni sürece hazırdır. Esnaflarımızın bugünden itibaren kademeli olarak normalleşmeyle ilgili her türlü tedbiri aldığını kamuoyuna duyurmayı bir görev biliyoruz.” Dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok