
BELEDİYE BİNASINA ASILDI
BELEDİYE BİNASINA ASILDI
Batman Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatıyla Belediye binası girişi ile başkanlık girişine ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ve ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ yazıları asıldı.
BAŞKANLIK VE HİZMET BİNASI TABELA
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, önceki gün Belediye binası içerisinde yer alan birimleri tek tek dolaşarak birim müdürlerinden bilgi aldı. Birim ziyaretlerinde çalışan personellerle tanışan Eş Başkanlar, belediyenin halka hizmetlerini ve sorumluluğunu ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ilkelerine dayandırarak gerçekleştireceklerini açıkladı. Çalışanlara hitap eden Eş Başkanlar: “Vatandaşlarla birebir irtibat halinde olan birimler başta olmak üzere bütün birimlerimiz, belediyeye gelen, hizmet talep eden, halkımıza güzel ve tatlı bir üslupla, iyi bir diyalog ve doğru iletişim yöntemleriyle karşılık verin. Usulsüz hiç bir şeye müsaade etmeyin” dediler.
“ADALETLİ DAVRANACAĞIZ”
Herkese hakkaniyetle yaklaşacaklarını ve adil davranacaklarını ifade eden Eş Başkanlar, şöyle devam etti: “Bunun için Batman Belediye binamızın girişine ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazılarını yazdık. Kim olursa olsun, herkese adaletli bir şekilde yaklaşacağız. Vatandaşlara eşit davranacağız. Adaletli davranacağız. Asla ve asla kayırmacılık olmayacak. Ödemelerde eşit bir şekilde davranılacak, var olan imkân eşit bir şekilde paylaşılacak. Eş Başkanlar olarak bu prensibe bağlıyız. Örnek bir belediye olacağız.” Bu arada 1994 yılında dönemin Belediye Başkanı merhum Salih Gök, hem makam hem de personelin geçiş yaptığı giriş kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazılı tabela astığında yankı uyandırmıştı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok