
Çocuklar Bu Kış Üşümeyecek
Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un destek ve himayesiyle, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü öncülüğünde hayata geçirilen ‘Çocuklar Üşümesin’ sosyal sorumluluk projesi ile Batmanlı çocukların yüzü gülüyor.
Proje kapsamında, yapılan titiz araştırmalar sonucunda Batman merkez ve ilçelere bağlı köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot, atkı, eldiven, bere yardımında bulunuldu.
İlk etapta Batman’ın Balpınar, Demirlipınar, Kayapınar, Dağlıca Köylerinde ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye malzeme dağıtımı yapılırken, projenin devamında 1955 Batman Belediyesi Spor Kompleksi eğitimlerden faydalanan öğrencilere de malzemelerin dağıtımı gerçekleştirilecek.
Köylerde gerçekleştirilen malzeme dağıtımında çocukların ve ailelerin sevinçleri dikkat çekti. Aileler: “ Bu kış gününde çocukların ihtiyaçlarını karşılayarak bizleri ve çocuklarımız mutlu eden Valimiz Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” diyerek sevinçlerini dile getirdiler.
Projeye destek olan ve malzeme dağıtımının devam edeceğini ifade eden Batman Belediyesi yetkilileri, 1955 Belediye Spor bünyesinde sporsal faaliyet gerçekleştiren öğrenciler arasından tespit edilen, maddi durumu düşük öğrencilere de malzeme dağıtımında bulunacaklarını belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok