
Dr. İhsan Şenocak Konferansı’na Yoğun İlgi
Dr. İhsan Şenocak Konferansı’na Yoğun İlgi
Batman Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik’in düzenlediği konferans halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Dr. İhsan Şenocak’ın, “Peygamber Efendimiz (sav)’in İstediği Bir Gençlik” adlı konferansına yoğun ilgi gösteren halk Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’na sığmadı. Konferans salonunun kapısında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar sahneye alındı.
Şam Emeviya Camii Müezzini Münir Abdulcevad Hocanın Kuran Tilavetiyle başlanan program, Batman Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ün açılış konuşmasıyla devam etti. Açılış konuşmasında Tüzün “Bu vesileyle, sizleri ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ve bizleri teşrifleriyle onurlandıran, değerli Dr. İhsan Şenocak Hocama özellikle sizlerin huzurunda teşekkür dileklerimi iletmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Hamdullah Tüzün’ün ardından sözü alan Dr. İhsan Şenocak “Peygamber Efendimiz (sav)’in İstediği Bir Gençlik” adlı konferansı gerçekleştirdi. Şenocak konuşmasında, gençliğin önemine vurgu yaparak: “Erkek kardeşlerim Hz. Enes'i, Hz. Musab'ı örnek almalarını, bayan kardeşlerimin ise Hz. Hacer ve Hz. Hatice'yi örnek alarak hayatlarını buna göre şekillendirmelidirler. Ayrıca Kur'an-ı Kerim'i iyi okumaları ve Peygamber Efendimiz'in sünneti ile beraber hayata tutunmaları gençler için hayat rehberi olacak. Doğu Türkistan'dan, Gazze'ye, Arakan'dan, Myanmar'a ve diğer mazlum coğrafyadaki kardeşlerimize selam olsun ve her zaman onları kalbimize düşüncemize dahil ederek inanarak yaşarsak onların özgürlüğüne kavuşmalarına yardımcı oluruz." diye konuştu.
Program Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği ve Gençbirlik’in, Dr. İhsan Şenocak’a hediye takdimi ile son buldu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok