
ENGELLER KALDIRILIYOR
Belediye, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, kamu kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Vali Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç listesi belirleyen Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından gelen talepler doğrultusunda 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Mahalle Buluşmaları’nda ve çeşitli yollarla engellilerden gelen talepleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yerine getirdiklerini aktaran Vali Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını engellilerimize dağıtıyoruz. Burada temsilen birkaç ailemiz var onlara ihtiyaç duydukları ürünü vereceğiz, diğerlerini de arkadaşlarımız evlerinde teslim edecek. Engelli bireylerimizi topluma bir yük olmadığını, onları daha iyi ortamda yaşattığımız zaman onların aslında bu toplumun kıymetli faydalı birer parçası olacağını bir kere daha hatırlatıyorum” ifadelerinde bulundu.
Etiketler : #ENGELLER,#KALDIRILIYOR,
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok