
Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi toplantısı yapıldı
Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi toplantısı yapıldı
Batman’ın Gercüş ilçesinde, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi 13. etap tebliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl ve İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü ekipleri tarafından Gercüş Kütüphanesi konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdoğan Avcı ile personelleri, Gercüş İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Kaplan, çiftçiler ve üreticiler katıldı.
Programda konuşan Gercüş Tarım ve Orman Müdürü Metin Kaplan, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında büyükbaş, küçükbaş tesis, işleme, paketleme, hindi ve kaz yetiştiriciliği, örtü altı yetiştiriciliği, mantar tesisi, el sanatları ve kırsal turizm gibi birçok alanda projelerin destekleneceğini söyledi. Kaplan, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak, tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için kadın ile genç girişimciler öncelikli olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlerine yönelik yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği uygulamasına başvuruların başladığını kaydetti. Kaplan başvuruların, tebliğin yayımı tarihinden itibaren 60 gün içerisinde internet adresinden yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 02ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 03“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 04BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 05HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 06EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 08SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 09VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 10BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 11AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 13BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 14KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 15EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
Henüz Yorum yok