
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
DEPREMDE VEFAT EDEN BATMANLILARIN SAYISI 48 OLDU
SAYI ARTIYOR
Önceki gün 31 Batmanlının vefat ettiğini duyurduğumuz haberimize bugün yenileri eklendi ve 17 Batmanlı daha vefat ederken ölü sayısı 48’e çıktı.
Uzun yıllardır Antakya’da yaşayan ilimizin tanınmış ailelerinden Gazanfer Toprak’ın abisi ve yakınları oturdukları apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak çoğunluğu hayatını kaybetti. Vefat eden aile fertlerinden Ebru Kavak ve Cemre Kavak’ın cenazeleri dün Batmana getirilerek Tereceler Camiinde yıkandıktan sonra Tilmerç mezarlığında toprağa verildi.
Antakya’da vefat eden Toprak ailesinden Şükran Toprak Bilim, Vekil Toprak, Ayşe Toprak, Halil Toprak, Servet Toprak, Nevin Bilim Tekin, Pervin Toprak, Ela Toprak ve Ekin Toprak’ın cenazelerinin de Batmana getirilerek Tilmerç’te defnedileceği öğrenildi. Batmanlı bir başka hemşehrimiz Hatice Birol ile öğretmen kızı Büşra Birol da Hatay Arsuz’da enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Anne ile kızı Çanakkale’de toprağa verildi.
İskenderun’da yaşayan Kuyumcu ailesinin 22 yaşındaki kızları Diyetisyen Umay Uğurluay da enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi ve İskenderun’da toprağa verildi. Zozan Artaratlı Adıyaman’da hayatını kaybetti ve Batman’a getirildikten sonra Kurtalan’da toprağa verildi.
Bir başka hemşehrimiz Zeynep Demir’in de cenazesi enkaz altından çıkarılarak Batmana getirildi ve Asri mezarlıkta defnedildi.
Ayrıca Hatay'a araç almaya giden Furkan Kangül kaldığı otelin deprem gecesi yıkılmasının ardından enkaz altında kaldı. Yakınlarını telefonla arayarak enkaz altında kaldığını bildiren Furkan 15 saat sonra yakınları Batman'dan Hatay'a gidip kendi imkanlarıyla emkaz altından çıkarır. Hatay Dörtyol Hastanesine kaldırılan Furkan Kangül, doktorların tüm müdahalelrine rağmen yaşama tutunamayarak hayata veda etti. Furkan Kangül Batman Üniversitesi İnşaat Teknolojisi 2. sınıf öğrencisiydi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 02“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 03BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 04HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 05BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 06SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 07ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 08“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 09İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 10“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 11KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 12İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 13EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 14EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 15UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok