MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA
Batman’da bir kolej daha faaliyetlerine start veriyor. Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Mektebim Koleji, yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırımla Batman’da temellerini attı. Kolej anaokul, ilkokul ve ortaokul bölümlerinden oluşacak.
.jpg)
GİRİŞİMCİLER : TUNÇ, YILDIZ, TEKİN VE DEMİRTAŞ
İş insanları Fırat Tunç, Veysel Yıldız, Faysal Tekin ve Tercan Demirtaş, Türkiye’de birçok il’de bulunan Mektebim Koleji, Batman’da kolej yatırımının temellerini attı. Yaklaşık 80 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı yatırımla ilgili konuşan kolej ortakları; “Çocuklarımızın oyun havuzlarından oyun etkinlik alanlarına, kapalı ve açık spor etkinlik alanlarına, bilimsel çalışma yapabilecekleri kodlama atölyelerinden bilim atölyelerine, sanat atölyelerine ve bu uygulamaları teşir edebilecekleri sahalara dönüştüğü bir kampüsümüz olacak. Bu anlamda Mektebim Koleji Batman Kampüsümüzün ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Adını, Başöğretmen Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji; çağdaş, yenilikçi ve Atatürkçü vizyonuyla yarınlara yön verecek nesiller yetiştirmeye devam ediyor.”
.jpg)
“GELECEĞİN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “Okullarımızda açık fikirli, insana saygılı, topluma karşı sorumluluklarının farkında, evrensel ölçeklerde başarılı, gerçek anlamda dünya vatandaşı olacak ve geleceğe liderlik edecek bireyler yetiştiriyoruz. Önümüzde yapay zekanın aktif olarak kullanılacağı, yaratıcı, yenilikçi ve yeşil ekonominin önem kazandığı bir gelecek var. Gençlerimizi bu geleceğin bir parçası olarak hayata hazırlıyoruz. Aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 02TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 03Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 04“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 05KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 06BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 07BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 08HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 09“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 10Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 11Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 12YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 13HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 14“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 15“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”




Henüz Yorum yok