
“Halkımız bizi tercih edecek”
24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi Fahreddin Yıldız 8.Cadde esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.
Ziyarette esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gök, rahmetli babasının emanetini yerine getirmek için kendisinin halkın hizmetine talip olduğunu belirterek destek talebinde bulundu.
Ziyarette ayrıca HÜDA PAR üyeleri, esnaf ve halka milletvekili seçiminde kullanılacak oy pusulasının örneğini dağıtarak halkı bilgilendirdi. Özellikle okuma yazması olmayan vatandaşlara Gök, örnek oy pusulası üzerinden oyun nasıl kullanılacağı izahatlarını yaparak bilgilendirmede bulundu.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, seçim çalışmaları kapsamında düzenli olarak halkı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye çalıştıklarını belirtti.
“Her vatandaşa ulaşma çabası içerisindeyiz”
Seçim çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Gök, “Gerek Batman merkez, gerekse ilçe ve köylerde arkadaşlarımızla beraber ziyaretler yapıyoruz. Bütün camia olarak fert fert her vatandaşa ulaşma çabası içerisindeyiz. Zira bizim hem bağımsız olarak seçime girmemiz hem de ayrıca diğer partilerin bize göre çok büyük imkânlara sahip olmasının o dezavantajını mümkün oldukça kapatmaya çalışıyoruz. O yüzden birebir ziyaretler yaparak; ev, esnaf ve köy ziyaretlerinde bulunuyoruz.” dedi.
“Sayısal çoğunluğu sağlayıp inşallah meclise gireceğiz”
Halkın kendisine karşı ciddi bir teveccühünün olduğuna işaret eden Gök, “Neticede vatandaşlar birbirlerine soruyorlar. Bu konuda da vatandaşlarımız, hemşerilerimiz bize büyük bir şans tanıyorlar. Onların dilek, talep ve tespitleri bizi sevindiriyor ve motive ediyor. Dolayısıyla esnaf ziyaretlerimiz inşallah karış karış devam edecek. Mümkün oldukça her esnafımızın kapısını çalacağız. Kendimizi, programımızı anlatıp vaatlerimizi ortaya koyacağız. Bu konuda umutluyuz, inşallah halkımız bizi tercih edecek. Sayısal çoğunluğu sağlayıp inşallah meclise gireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 02AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 03Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 04Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 05Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 06İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 07Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 08Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 099 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 10Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 11Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 12Can Dostlarımız Güven İçinde
- 13KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 14UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 15KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
Henüz Yorum yok