
23 NİSAN COŞKUSU!
23 NİSAN COŞKUSU!
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Batman’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
.jpg)
Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı´na İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları İbrahim Güneş ve Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kamu Kurum Müdürleri Siyasi Partilerin İl Başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı; öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunları ve dans gösterileri ile devam etti.
Renkli görüntülere sahne olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrencilerin sunduğu gösteriler beğeniyle izlendi.
Kutlama programı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 02AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 03JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 04TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 05DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 062 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 07BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 08MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 09AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 10Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 11Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 12Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 13İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 14Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 15Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
Henüz Yorum yok