
SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜNDE YENİ DÖNEM
PSİKOTEKNİK EĞİTİMİ ALMADAN ŞOFÖRLÜK YAPAMAYACAKLAR
Servis şoförleri için 3 Eylülde yeni dönem. Psikoteknik almadan şoförlük yapamayacaklar
Okul servislerinde şoförlük yapanlar için mesleki yeterlilik belgesi 3 Eylülde yürürlüğe giriyor. Belgeyi almak için girilecek sınavın ön şartlarından biri de Pisikoteknik test raporuna sahip olması olacak.
2017 yılında çıkarılan “ Okul Servis Araçları Yönetmeliği” kapsamında okul servis araçlarını kullanan şoförlere 3 Eylül 2020’ye kadar, Mesleki Yeterlilik Belgesi alma şartı getirildiğini söyleyen Beycan Sürücü Kursu ve Psikoteknik yetkilisi Zeydan Beycan, belgeyi alabilmenin şartlarından birinin de Psikoteknik test raporuna sahip olunması gerektiğini söyledi.
Şoförlerin mesleklerini icra edebilmeleri için belgelerini bir an önce almalarının önemine değinen Beycan, Psikoteknik test raporunun randevu sistemine göre yapıldığını, şoförlerin belgelerini almak için işlemlerini son günlere bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.
Beycan, “ Toplum olarak işlerimizi son günlere bırakma gibi bir durumumuz var. Şoför arkadaşlarımızın mesleklerini yapabilmeleri için gerekli evraklarını bir an önce almalarını tavsiye ediyoruz. Psikoteknik test raporunun randevu sistemine göre günde 8 kişiye randevu veriyoruz. Şoförlerimizin mağduriyet yaşamamaları ve son günlerin yoğunluğuna takılmamaları için şimdiden hazır olmalarını istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok