
BATÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA BAŞLADI
BATÜ’DE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA BAŞLADI
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Kozluk Meslek Yüksekokulu mezunlarının katıldığı Batman Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nin birinci günü coşkuyla başladı.
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Kortej yürüyüşüyle tören alanına gelen öğrencilerin yerlerini almalarıyla başlayan program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ve açılış konuşmalarıyla devam etti.
Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe konuşmasına öğrenimlerini başarıyla tamamlayan mezun öğrencileri kutlayarak başladı. Üniversiteden mezun olan öğrencilerin, alanında uzman hocalarından aldıkları eğitim sayesinde nitelikli ve başarılı bir meslek hayatı geçireceklerine inandığını belirten Prof. Dr. Rohat Cebe, çocuklarını büyük fedakârlıklarla okutan ailelere de teşekkür ederek üniversitenin kapısının mezun öğrencilerimize her zaman açık olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’nin ardından mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu Hüseyin Akgün, öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için Batman Üniversitesinin gerekli bütün koşulları sağladığını belirtti. Hocalarının öğrencilerini akademik bilgi dışında aynı zamanda insan olarak sahip olmaları gereken erdemlerle de donattıklarını söyleyen Akgün, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir başta olmak üzere üniversitenin akademik ve idari personeline teşekkür etti.
Konuşmaların ardından birim bazında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin takdim edildiği tören, mezun öğrencilerin kep atması ile sona erdi. Törenin ardından ünlü halk müziği sanatçısı Oğuz Aksaç konseri ile mezuniyetlerini doyasıya kutlayan mezunlar, eğlenceli anlar yaşadılar.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok