
HAZIR BETON VE BRİKET İŞLETMELERİ TAŞINIYOR
Batman Çayı Kenarında Hazır Beton ve Briket Üretimi Yapan İşletmelerin Taşınması Çalışmaları Başladı
Batman Çayı çevresinde yapılacak peyzaj düzenlemesi ve Batman Belediyesi tarafından yapılacak İstiklal Parkı nedeniyle işletmelerin başka bir yere taşınması için yapılacak çalışmalar ele alınarak görüşüldü.
Şehrin girişindeki Batman Çayı çevresini daha güzel bir görünüme kavuşturmak amacıyla başta belediye olmak üzere ilgili kurumlar tarafında birtakım çalışmaların yürütüleceğini ifade eden Valimiz, “Yapacağımız çalışmaların ilk etabı olarak Diyarbakır Köprüsünün havaalanı tarafında birçok sosyal, sportif ve kültürel donatının yer alacağı yaklaşık 170 dönümlük alan üzerine bir park yapacağız. Bu yeşil bir bant şeklinde boylu boyuna devam edecek. Oradaki mülk sahibi vatandaşlarımız ve işletmelerin haklarını da gözeteceğiz. Burayı vatandaşlarımızın gezeceği ve zaman geçireceği bir yer haline getireceğiz” diye konuştu.
.jpg)
İkinci etapta köprünün mansap kısmında bu parkın bir kordon gibi uzatılacağını ifade eden Valimiz, söz konusu işletmelerin başka bir yere taşınması ve yer tahsisi konusunda gerekli destekleri sunacaklarını belirterek ilgili kurumların gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer ÖZKAN, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DSİ yetkilileri ile ilgili kurumların teknik personeli, Batman Çayı kenarından hazır beton ve briket üretimi yapan işletmelerin yetkilileri katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok