
“BATMAN, YENİ BİR NEFES ALANINA KAVUŞACAK”
Batman’ın en büyük ve en donanımlı yeşil alan projelerinden biri olan Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda, Vali Ekrem Canalp incelemelerde bulundu.
16 Mart 2024’te temeli atılan ve yapımı devam eden 146 dönümlük alanda, şehrin akciğeri olacak bu alanın tamamlanmasıyla Batman, yeni bir nefes alanına kavuşacak.
“BATMAN’IN YÜZ AKI OLACAK”
Yaşar Kemal Kent Ormanı, Batman’ın ilk ve tek kent ormanı olarak tasarlanıyor. Vali Canalp, alanda yapılan çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak, projede yer alacak çocuk oyun alanı, süs havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, açık hava sineması, koku tüneli ve dinlenme alanları gibi unsurların, halk için ferah ve nezih bir ortam yaratacağını belirtti. Ayrıca “Mavi yeşil Batman Projesinin tamamlandığında, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki en büyük park alanı olacağına inandığını ifade etti.
“PROJEYE AQUA PARK DAHİL EDİLECEK”
Vali Canalp, projeye hız verilmesini ve içinde aqua park gibi etkinlik alanlarının da olmasını istedi. “Hem çocuklara, gençlere, yetişkinlere, yaşlılara ve kadınlara hitap eden harikulade bir proje” talebinde bulunan Vali Canalp, bu projeyle Batman’a büyük bir yaşam alanı kazandırılacağını vurguladı. Yaşar Kemal Kent Ormanı incelemesine, Vali Canalp’e; Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz ve belediyenin ilgili birim müdürleri eşlik etti.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok